Program

26 Aprilie 2014
09h00 – 09h30 – Inregistrarea participantilor, welcome
09h30 – 10h30 – Cum sa cresc un copil fericit ? – Antonia Noël

“Imi propun sa ajut parintii în constientizarea relatiei pe care o au cu fiecare dintre copiii lor. De calitatea acestei relatii, de modul cum o întretinem, depinde atât fericirea copilului cât si a noastra, ca parinte, implicit. Sentimentele, emotiile, nevoile si dorintele copilului sunt reale iar o buna ascultare a lor va genera o relatie armonioasa si vie, pe întreg parcursul vietii. Singura meserie la care nu vei renunta este aceea de parinte iar cu ajutorul tehnicilor si instrumentelor Metodei ESPERE® poti afla cum sa te perfectionezi continuu, într-un schimb valoros si echilibrat în relatia Parinte-Copil.”

10h30 – 11h30 – Educatie Empatica – Monica Reu

“Am convingerea că o relaţie sinceră, iubitoare, empatică între noi şi copiii noştri este cel mai sigur mod de a ne asigura că ei vor fi peste ani adulţi echilibraţi, armonioşi, împăcaţi, dar şi îndrăzneţi, creativi, pasionaţi de viaţă. Comunicarea Nonviolentă, procesul conceput de Marshall Rosenberg, conţine toate instrumentele necesare consolidării acestei relaţii. Hai să le explorăm împreună!”

11h30 – 12h00 – Coffee break
12h00 – 13h00 – Joc si Emotii – Otilia Mantelers

“De la copiii mei si de la ceilalti copii cu care ma joc, am invatat ca jocul e aerul pe care il respira zi de zi: si atunci cand invata, si atunci cand isi exprima bucuria sau tristetea, si atunci cand isi povestesc fricile si ingrijorarile. In cadrul conferintei, imi doresc sa impartasesc cu voi cate ceva despre cum danseaza jocul cu emotiile in lumea copilului!”

13h00 – 14h00 – Lunch, networking
14h00 – 15h30 – Sesiune de Q&A cu Monica, Otilia si Antonia

In timpul acestei sesiuni Otilia, Monica si Antonia va stau la dispozitie cu raspunsuri la toate întrebarile legate de educatia copilului dvs. Ele vor raspunde punctual, fiecarui parinte, în functie de nevoile acestuia, iar el va sti sa aleaga cea mai adaptata cale de a ramâne în contact cu propriul copil.

15h30 – 16h00 – Concluzii si încheiere eveniment